“积极情绪的能量:增进心理健康”讲座

讲座通知

讲座主题:“积极情绪的能量:增进心理健康”

Emotional Power: Positive Emotions as Protectors of Mental Health

讲座嘉宾:Prof. Dr. Jürgen Margraf, Alexander von umboldt-Professor of Clinical Psychology and Psychotherapy,Faculty of Psychology, Ruhr-University BochumPresident of the German Psychological Society(DGPs)

德国心理学会主席

讲座时间:4月19日上午9:30-11:30,

讲座地点:桂林路100号,上海师大东部四教B101 。

联合主办:上海师范大学应用心理系

上海师范大学心理咨询与发展中心